De redactie

Deze website wordt samengesteld door een redactie van afgevaardigden uit het Netwerk Auteursrechten Informatiepunten uit heel Nederland. 

Cynthia Halfwerk

Cynthia Halfwerk

Cynthia is naast de voorzitter van de redactie voor Auteursrechten.nl werkzaam als informatiespecialist bij Saxion Bibliotheek, adviseur bij het Auteursrechten Informatiepunt (AIP) van Saxion en co-voorzitter van het Netwerk Auteursrechten Informatiepunten (NAI-hbo). Haar expertise ligt op het gebied van auteursrechten en open onderwijs.

Jurjan Boer

Jurjan Boer

Binnen zijn functie als informatiespecialist bij de mediatheek van hogeschool Van Hall Larenstein locatie Leeuwarden ondersteunt Jurjan als medewerker van het Auteursrechten Informatiepunt (AIP) de studenten, docenten en onderzoekers van Van Hall Larenstein door te informeren en adviseren.

Arjan Doolaar

Arjan Doolaar

Arjan is werkzaam als informatiespecialist bij de HAN University of Applied Sciences. Hij is de voorzitter van de Werkgroep APA. Zijn expertise ligt bij bronvermelding volgens APA-richtlijnen.

Dorine Kieft

Dorine Kieft

Dorine is werkzaam als Specialist Wetenschappelijke Informatie bij de Rijksuniversiteit Groningen. Haar werkzaamheden m.b.t. auteursrecht gaan met name over (open access) publiceren en hergebruik van materiaal in het onderwijs.

Jeroen Dalstra

Jeroen Dalstra

Jeroen werkt als informatie- en collectiespecialist bij de Bibliotheek Rechtsgeleerdheid van de Radboud Universiteit Nijmegen.
Hij is lid van het Auteursrechteninformatiepunt. Zijn werkzaamheden m.b.t. het auteursrecht hebben vooral betrekking op het adviseren en informeren van docenten over het hergebruik van (digitaal) materiaal in het onderwijs.

Annelies Kuijten

Annelies Kuijten

Annelies is kennispartner voor het domein Economie bij Avans Hogeschool. Zij informeert en adviseert docenten over het inzetten van informatievaardigheden, over auteursrecht en over het toepassen van de APA-richtlijnen. Ze is ook lid van de landelijke APA werkgroep.

Dafne Vencken

Dafne Vencken

Dafne is werkzaam bij SURF en vervult voor Auteursrechten.nl de functie van webmaster. Ze zorgt ervoor dat de content die de redactie aanlevert geredigeerd en opgemaakt wordt en daarna een plekje krijgt op de website.